در یک کسب و کار حرفه ای داشتن برند جزء پایه های اصلی آن کسب و کار می باشد. یک کسب و کار معتبر برای افزایش اعتبار خود باید یک برند و نام تجاری داشته باشد تا ضمن اینکه در ذهن مردم جای گرفته و ماندگار شود، از سوء استفاده از آن نیز جلوگیری به عمل آید. از آن جا که برند، پایه ی یک فعالیت است دارای اهمیت زیادی می باشد و به همین دلیل، اشخاص و شرکت های فراوانی وجود دارند که همواره در تلاشند تا برای کارشان، یک نام یا علامت تجاری طراحی و تنظیم کرده و به این منوال، سبب پیشرفت و موفقیتشان در کسب و کار گردند.
از جمله برندهای پرکاربرد، برند محصولات کشاورزی است.  اصولاَ ثبت برند اختیاری است با این وجود، در مواردی مصالح اجتماعی و سلامت مردم ایجاب می کند علائم به ثبت برسند. به موجب مصوبه ی سوم اردیبهشت 1328 هیاًت وزیران، ثبت علائم برای هر یک از این موارد اجباری است:
1- مواد غذایی که در لفاف و ظروف مخصوصی باشد مثل کنسرو، کره، شکلات و روغن های مختلف و .
2- نوشابه های گازدار
3- لوازم آرایش که اثر مستقیم روی پوست بدن انسان دارند مثل صابون، عطر، ادکلن
4- داروهای اختصاصی با موارد استعمال طبی اعم از انسانی و حیوانی.

    شرایط ثبت برند محصولات کشاورزی

- عدم استفاده برند از علائم ممنوعه
- برند مورد نظر مشخص کننده جنس محصول باشد.
- عدم استفاده از نام عام
- ثبت نشدن علامت تجاری به نام شخص دیگر
- عدم تشابه بین علامت تجاری و علامت تجاری ثبت شده توسط فرد دیگر
برای ثبت برند، تاریخ تقاضای آن هم بسیار مهم است. اگر یک برند تجاری هم زمان دو متقاضی برای ثبت داشته باشد متقاضی ای که تاریخ تقاضای آن ارجحیت داشته باشد اجازه به ثبت رساندن آن را دارد.

    ثبت چه برندی ممنوعیت دارد ؟

ثبت برند تجاری با توجه به قوانین هر مکانی شرایط و محدودیت های خاص خودش را دارد . در ثبت برند به موارد ذیل توجه فرمایید :
- خلاف نظم عمومی و اخلاق گمراه کننده نباشد.
- مانند آن یا مشابه وجود نداشته باشد.
- از نظر خصوصیات و شرایط جغرافیایی مراکز تجاری و عموم را گمراه نکند.
- واژه های انتخابی عام و توصیفی نباشد.
- تشخیص کالاها یا خدمات تولیدشده از کالاها و خدمات تولید شده دیگر امکان پذیر باشد.

    مدارک لازم جهت ثبت برند محصولات کشاورزی

1. اظهارنامه، که عبارت است از برگ های چاپی که از طرف اداره کل مالکیت صنعتی، در اختیار متقاضیان گذاشته می شود و به وسیله آن ها تکمیل می گردد.
2. ده عدد نمونه علامت ، به شکلی که استعمال می شود. به علاوه نمونه های اضافی، به تعداد یک نمونه برای هر طبقه اضافی که درخواست می شود.
درخواست کننده باید بر روی هر اظهارنامه، یک نمونه از علامت را الصاق و آن را امضاء نماید. نمونه سوم ، در موقع ثبت بر روی صفحه مربوط، در دفتر ثبت و نمونه چهارم، بر روی تصدیق ثبت ، الصاق می شود. ابعاد نمونه نباید از ده سانتیمتر از هر طرف کند. بر روی هر نمونه الصاق شده به طریق بالا، مهر اداره کل مالکیت صنعتی زده می شود به طریقی که یک قسمت از مهر بر روی نمونه و قسمت دیگر بر روی صفحه قرار گیرد.
3. یک کلیشه واضح و خوانا برای چاپ علامت، که ابعاد آن نباید از ده سانتیمتر از هر طرف کند. اضافه می شود در صورتی که ، علامت عبارت از یک یا چند کلمه بوده و دارای هیچگونه تصویر و حروف مخصوص نباشد، تقاضاکننده ثبت، مجبور به ضمیمه کردن کلیشه نخواهد بود.
4. نسخه اصلی یا رونوشت گواهی شده وکالت نامه، در صورتی که تقاضای ثبت به وسیله وکیل به عمل آید.
5. در صورتی که علامت در خارجه به ثبت رسیده باشد، تسلیم رونوشت گواهی شده از طرف اداره صادرکننده آن به زبان اصلی، به انضمام ترجمه غیررسمی آن به فارسی، به مسئولیت تقاضاکننده ثبت ، الزامی است.
6. در صورتی که علامت برای تشخیص امتیاز محصول جماعتی یا محصول یک شهر یا یک ناحیه از کشور اختیار شود، گواهینامه از طرف مقام صلاحیتدار، دایر بر تصدیق استفاده از علامت مزبور، به وسیله سازندگان کالاهای مربوط به آن. ( مقام صلاحیتدار مزبور عبارت است از اتحادیه صنفی، اطاق بازرگانی ، شهرداری ، و فرمانداری )
نکته : ثبت برند یا نام تجاری می تواند به فارسی باشد و یا به لاتین و یا به هر دو شکل انجام شود، ولی متقاضیانی که می خواهند علامت یا نام تجاری را به صورت لاتین نیز ثبت کنند، الزاماَ باید کارت بازرگانی داشته باشند.


جالبترین برند ,علامت ,تجاری ,نمونه ,محصولات ,داشته ,برند محصولات ,علامت تجاری ,داشته باشد ,محصولات کشاورزی ,رونوشت گواهی ,برند محصولات کشاورزی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Darkness 98music02 مبلمان باغی ویلایی | چتر و سایبان | کنزی دریا صدا |دانلود آهنگ جدید | دانلود موزیک وب سایت تخصصی علم اطلاعات و دانش شناسی hamengroup Jamaridvmm9 Tapak Alis آموزش ساخت کابینت